30 Ekim 2012 Salı

Mynet Sohbet Odası

Değerli site kullanıcıları bildiğiniz üzere sohbet,arkadaşlık,dostluk,eğlence çok rağbet gören bir alan Özellikle insanlar bunu internet üzerinden sağladıkları içinde bu internet üzerinde büyük bir pazara sahip. Bunlardan bir kaçını örnekleyecek olursak; 1-) Mynet odaları; Eski mynet sohbetin kapanmasından sonra karşımıza büyük bir mynet sohbet siteleri yığını çıktı.Hiç biride mynet kullanıcılarına gereken önem ehemmiyet ve sohbet ortamını sağlayamadı.Bu alanda önerebileceğim yani

mynet  , mynet sohbet
alanında mynetodalari.com olacaktır. Alanında gerçekten mynet kullanıcıları için bir vazgeçilmez. 2-)Arkadaşlık siteleri; Arkadaşlık siteleri günümüzde yığınla heryerde karşılabileceğiniz bir durum.İnternet üzerinde özellikle üyelikli,ücretli bu sitelerden uzak durmanızı öneriyoruz. Bunun yerine gerçekten
kameralı sohbet  , omegle ve chatroulette 
yi bir arada veren Arkadassitesi.org u öneriyoruz.Ücretsiz, üyeliksiz ve bedava yararlanabilirsiniz. 3-)Yazılı sohbet siteleri; Yazılı sohbet siteleri sıralamasında 2007 den beri

chat  , sohbet 
alanında hizmet veren Hayalin.com u size öneriyoruz.Bu siteden dilediğiniz zaman sohbet odalarına bağlanabilir güvenli sohbet edebilirsiniz.

mynet sohbet odaları

Mynet Ülkemiz üzerinde açılan ilk Türkçe portal olma özelliğine sahip ülkemizdeki İnternet kullanıcıları tarafından, en çok ziyaret edilen siteler arasında yer almaktadır. Mynet portalı, kategorilerindeki zengin içerikler, en son çıkan haberler, gündemdeki duyurular ve İnternet üzerinde bulunan en kaliteli içerikleri  barındırmaktadır. Mynet portalı içerisinde ücretsiz oyunlar oynayabilir, arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Site içerisinde eğlence adına birçok kategori bulunmaktadır.

Günümüzde birçok İnternet kullanıcı mynet sitesini ziyaret eder, ve çok kişi tarafından tercih edilen ve marka olmuş bir portal haline gelmiştir.

Mynet Sohbet Siteleri, ise ülkemiz içerisindeki ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek mynet kullanıcıları için sohbet etmeleri arkadaşlıklar kurmaları ve keyifli vakitler geçirmeleri için chat ortamı sağlamaktadır. İnternet üzerinde arama yapıldığında birçok Mynet Sohbet sitesine rastlayabilirsiniz. Mynet Sohbet siteleri içerisinde chat ve sohbet kanalları mynet kullanıcılarını bir araya getirip tanışma fırsatı sunmaktadır. Web tabanlı sohbet sitelerinin içerisinde Java yazılımı kullanılmaktadır.

Mynet Odalar içerisindeki kanal genelinde sohbetlere katılabilir, arkadaşlık kurmak istediğiniz rumuza tıklayarak özel görüşmelerde bulunabilirsiniz. Tamamen ücretsiz siteler içerisinde üyelik zorunluluğu yoktur. Ayrıca mynet sohbet odaları içerisindeki kullanıcılar genellikle online kişilerden  oluştuğundan dolayı, arkadaşlık  ve partner arayışlarınızda sizlere kolaylık sağlar.

Mynet Sohbet Odalar içerisinde Yarışma Oyun kanallarında güncel sorular ile öğrenilmesi ve bilinmesi gereken yararlı bilgilerin cevaplarına ulaşabilir bilgi deneyiminizi geliştirebilirsiniz. Mynet Sohbet odaları sizlere chat yaparken canlı radyo dinleme ayrıcalığı tanımaktadır. Radyo odası aracılığıyla siz sevdikleriniz oda içerisinde tanıştığınız arkadaşlarınız için canlı şarkı isteklerinde bulunabilirsiniz. Mynet odaları içerisinde kullanıcıların güvenliği için Operatörler bulunmaktadır. Sizleri özelde rahatsız eden, komutlar, veya sunucu için öğrenmek istediğiniz bilgileri, Operatörlere özel mesajlarda bulunup bildirebilirsiniz.
Sitemiz üzerinde Mynet kullanıcılarını bir araya getirip, kullanıcılara en kaliteli sohbet imkanı sağlanmaktadır. Zorunlu üyelik gerektirmeden misafir girişinde bulunabilir, sohbet odalarımıza bağlanabilirsiniz.

26 Ekim 2012 Cuma

Aşk ve sevgi

Gönül şelalesinden, sevgiler çağlamalı

Aşka hasret olanlar, bundan payın almalı

Muhabbet pınarından, nasibini alanlar

Sevgiyle dolup taşsın, maşukuna yanmalı



Kötülükten ne çıkar, sevin birbirinizi

Sakın inat etmeyin, devirir ikinizi

Tamiri mümkün olmaz, tabibler fayda vermez

Aşka sıkılan mermi, yaralar cümlemizi



Benden önce sen demek, bunu aşka çevirmek

Sevenin sevgisiyle, aşkı ile bilenmek

Kişiyi mutlu eder, yok olur gam ve keder

Aşkın meyvesi odur, vüslat ile sevinmek

24 Ekim 2012 Çarşamba

Ünlü sanatçı tüm malvarlığını bağışladı!


'Dağlar Kızı Reyhan’ şarkısıyla ünlenen ve müzik yaşamını 1984 yılında bırakarak Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne yerleşen sanatçı Zaliha, 4 milyon lira tutarındaki mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi’ne bağışladı.
Bodrum’da kız öğrenciler için yurt yapılması çalışmalarına başlayan Zaliha, "Şimdiye kadar çok çocuk okuttum. Kefenimi alıp gideceğim. Bugüne kadarki birikimlerimin emin ellerde ve eğitim için değerlendirileceğine inandığım için neyim varsa ÇYDD’ne bağışladım" dedi.
1984 yılında 42 yaşındayken, sanatının zirvesinde sahneleri bırakarak Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne Bitez Beldesi’ne yerleşen, eşi ölen, çocuğu da bulunmayan şimdi 70 yaşında olan Zaliha Özgen, apart otel işletmeye ve kaptanlık yapmaya başladı. Zaliha Özgen, sanat yaşamı süresinde ve turizmden kazanarak elde ettiği Bitez ve Bodrum’un Kumbahçe sitesindeki 3 lüks villasını, Bitez’deki 40 yataklı Zaliha Apart Oteli ve Gürece Köyü’ndeki deniz manzaralı 5 dönümlük arazisini eğitim amaçlı kullanılmak üzere ÇYDD Bodrum Şubesi’ne bağışladı. Zaliha, Şube Başkanı Meral Saraçbaşı’na noterden imzalı 4 milyon lira değerindeki bağış belgesini verdi.
İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Gayrimenkullerinin ilk kez görüntülenmesine izin veren sanatçı Zaliha şunları anlattı:
"Bugüne kadar sayısız çocuk okuttum. Onlarca çocuğum oldu. Onların eğitildiğini belirli bir seviyeye geldiğini görmek, paylaştıkça paylaşmanın mutluluğunu yaşamak benim için en büyük yaşam sevinci. Türkiye’de özellikle kız çocukları arasında eğitime ihtiyacı olan sayısız evladımız var. Onlara elimden geldiğince, nefesim yettiğince sahip çıkmaya devam edeceğim. Bodrum’un köylerini dolaşıp ihtiyacı olan çocukları okutmayı sürdürüyorum. Bodrum’daki yüksek okul ve liselerde okumak isteyen çocuklarımızın ihtiyacı olan yurdu da en kısa zamanda yaptıracağım. 70 yaşına geldim, yarın ne olacağı belli değil. Kefenimi alıp gideceğim. Bu nedenle gözümün arkada kalmaması için, bugüne kadarki birikimlerimin emin ellerde ve eğitim için değerlendirileceğine inandığım için neyim varsa ÇYDD’ne bağışladım."
O BİR MELEK
ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı da, Zaliha’nın bugüne kadar eğitim için yaptıklarını sessiz sedasız gerçekleştirdiğini belirtti. Saraçbaşı şunları söyledi:
"O çocuklarımızın annesi, meleği. Bugüne kadar yardımlarından kimseye bahsetmedi. 70 yaşında işlettiği aparttan kazandıklarının hepsini eğitime harcıyor. Bu davranışını, topluma örnek olması gereken onurlu bir davranış olduğu inancı içerisinde, kamuoyu ile özellikle paylaşmak istedik. Çünkü hali vakti yerinde olan insanlarımızın eğitime muhtaç çocuklarımız için yapabileceği mutlaka bir şeyler olması gerektiğine inanıyoruz. Bize destek veren herkese ve Zaliha’ya davranışı için minnet borçluyuz."


17 Ekim 2012 Çarşamba

biricigim

biricigim.
bak yine geldim sana burdayım…
en sevdigin çiçekleri getirdim bak.
baş ucuna bırakıyorum.
yo yo hayır sen sakın üzülme.
ben aglamıyorumki.
hem ben zaten becerememki aglamayı.
sen sakın üzülme.
şey üzülmüyorum ben
sadece özlüyorum biricigim.
belki bu topragın altında oldugunu biliyorum
ama seni çok özlüyorum biricigim.
denedim hep bi çaba içinde çok ugraştım.
çok ugraştım seni geri getirebilmek için.
beceremedim biricigim beceremedim…
ama sen sakın üzülme
üzülme biricigim
seni geri getiremedim belki ama
yanında yer aç biricigim…
ben sana geliyorum…

15 Ekim 2012 Pazartesi

Altın fiyatları bu kez düşüş trendine girdi

24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 101,55 lira, Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 678,00 lira oldu.

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 101,55 lira, Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 678,00 lira oldu.

ALTIN FİYATLARININ ANLIK TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki kapanış ve bugün açılış fiyatları (TL) şöyle:



     CUMA    PAZARTESİ
     Alış    Satış    Alış    Satış
24 Ayar Külçe Altın(Gr.)    102,00    102,35    101,20    101,55
Cumhuriyet Ata Lira    673,00    683,00    668,00    678,00
22 Ayar Bilezik(Gr.)    93,15    100,30    92,10    99,50
Lira Ziynet    658,00    670,00    652,00    665,00
Yarım Ziynet    328,00    338,00    324,00    334,00
Çeyrek Ziynet    164,00    169,00    162,00    167,00

12 Ekim 2012 Cuma

sen seni seveni

sen seni seveni görmeyecek kadar körsen seni seven seni sevdiğini söyleyecek kadar gururludur

10 Ekim 2012 Çarşamba

Tek Hece

Yüreğimde bir sızı var Dizginleyemediğim Sensiz her anımda Sol yanımda Söyleyemediğim… Bir korku var içimde Bilmediğim, bilmek istemediğim Tek hecelik bir kelimeydi söyleyemediğim Herkeslerce bilinen Senin gidişinle yüreğime kazıdığım Her kelimesinde ayrı bir acı Her kelimesinde ayrı bir sen Söyleyemeye dilimin varmadığı Şimdi soruyorum kendime Artık söylemeye ne gerek? Sen gitmişsin ve mutlusun… Az da olsa hayaller vardı Tükendi Yok tükendi Son sözünle yıkıldı bu kent Hoyrat rüzgarlar esti bu yürekte Üşüdüm sensizken Sarıldım tek hecelik dünyama Sen kokan rüyalara Sana son sözüm… Hayallerine sarıldığım günlerim vardı Gül yüzüne adadığım gülüşlerim vardı Senin için yazdığım şiirlerim vardı Gidişinle hepsi yarım kaldı…
sohbet - chat sohbet - chat - sohbet siteleri - Mobil Sohbet - Kızlarla Sohbet - bayanlarla sohbet - bizimmekan sohbet - mynet sohbet - mobil sohbet - chat odaları - mobil sohbet - bizimmekan - TrSohbet - mobil sohbet - chat odaları chat - sohbet - mobil sohbet - mobil sohbet